Profesionální služby

Služby, které Vám nabízíme, zajišťují veškeré potřebné kroky k tomu, abyste získali nutné informace, fotografie, audio video záznamy, data, prověrky, nebo jiné důkazní materiály.  Dále zajišťujeme činnosti zahrnující sledování, monitorování, prověřování, ochranu, vyhledávání a pátrání po osobách, či věcech, nebo odhalování odposlouchávajících zařízení.  To vše provádí naši detektivové v největší diskrétnosti a profesionalitě za pomocí našich dlouholetých zkušeností a nejmodernější techniky, nejen na území ČR, ale i v zahraničí.

Rodinná problematika

Rodinná problematikaJelikož se jedná o nejcitlivější informace, které jsou součástí vašeho rodinného kruhu a týkají se tak vašich nejbližších, nabízíme Vám ten nejdiskrétnější přístup a citlivost, kterou si tyto informace žádají. Často se jedná o nejcitlivější témata jako je podezření z nevěry, získání důkazního materiálu vedoucí k usvědčení blízké osoby, či jiné řešení vážné rodinné situace, kterou není možné prověřit bez pomocí detektivní práce.

Ve všech případech spolupráce s naší detektivní kanceláří stavíme profesionalitu a utajení veškeré činnosti vedoucí ke spokojenosti našeho klienta na první místo. Samozřejmostí je individuální přístup detektiva a projednání všech detailů průběhu Vaší zakázky od zadání, až po způsob předání informací a získaného materiálu.